Vijesti

30.03.2017.

Pepco, maloprodajni lanac diskontnih trgovina uskoro otvara jednu od prvih poslovnica u Hrvatskoj

Shopping Centar Garden Mall i Retail Park Supernova Zagreb postati će još atraktivnije shopping destinacije dolaskom jednog od najvećih diskontnih trgovaca koji nude proizvode za cijelu obitelj.

Pepco, europski lanac diskontnih dućana koji ima preko 1000 trgovina diljem Europe, uskoro planira otvorenje jednog od prvih dućana u Hrvatskoj i to u okviru Retail Parka Supernova Zagreb. Pepco u svojoj ponudi ima odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama. Pepco već više od desetak godina dinamično raste u Poljskoj te su postali najpopularniji prodavač dječje odjeće i vodeći dobavljač dekorativnih proizvoda.
Prva trgovina PEPCO otvoren je 2004. kad su postali dio Pepkor-a, južnoafričkog investicijskog holdinga. Deset godina poslije postali su dio grupe Steinhoff International Holdings Limited. Grupa je svoju prisutnost na tržištu potvrdila u 44 zemlje Europe, Africi i Australiji kao vlasnik 42 maloprodajna brenda. Europski lanac PEPCO zapošljava više od 9000 ljudi, među njima više od 300 u sjedištu u Poznańu i 300 zaposlenika u distribucijskom centru.

Pročitajte više:

Započnite budućnost sada i obratite nam se sa povjerenjem.Zahvaljujemo se što se nas kontaktirali.

Vaša poruka će uskoro bii obrađena te možete očekivati odgovor putem maila ili telefonskog poziv.

Srdačan pozdrav.
DEER tim podrške