Vijesti

18.01.2017.

Najava događaja: Europa Property CEE Retail Awards održati će se u Varšavi, 26. siječnja 2017. godine

Na prestižnom regionalnom retail event sudjelovati će preko 400 najboljih retail stručnjaka iz cijele regije.

Trgovački subjekti, tvrtke za poslovanje nekretnina, projekti i pojedinci biti će nagrađeni posebnim priznanjem od strane industrije za njihov doprinos u razvoju regionalnog tržišta komercijalnih retail nekretnina za godinu 2016. Neovisni članovi žirija glasati će za nominirane a lista istih će biti objavljena početkom siječnja. Finalisti će biti izabrani noć prije gala svečanosti na večeri žirija koja će se održati u hotelu Intercontinental.

Zemlje koje ispunjavaju uvjete za nagrade su: Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Ukrajina, Austrija, Litva, Latvija i Estonija. .

CEE Retail Real Estate Awards okupiti će vrhunske regionalne stručnjake te pružiti ugodno okruženje za networking i poslovne susrete vodećih igrača na tržištu. Ove godine očekuje se više od 450 gostiju, uključujući i više od 100 retail subjekata koji su zainteresirani za poslovanje u regiji. Dodjeli nagrad će prethoditi dan poslovne panele a u toku dana i za vrijeme gala večere pružiti će se prilika za ostvarenje novih ili učvršćivanje postojećih poslovne odnosa u ugodnom i društvenom okruženju.

Pročitajte više:

Započnite budućnost sada i obratite nam se sa povjerenjem.Zahvaljujemo se što se nas kontaktirali.

Vaša poruka će uskoro bii obrađena te možete očekivati odgovor putem maila ili telefonskog poziv.

Srdačan pozdrav.
DEER tim podrške