Vijesti

18.01.2017.

DEER preporuka: TOP retail konferencije koje treba posjetiti u 2017.

Sudjelovanje na događanjima vezanima uz vašu djelatnost je neophodna strategija u svrhu poboljšanje vašeg poslovnog djelovanja.

Za sve investitore, developere i trgovce koji žele naučiti, razviti mrežu kontakata i napredovati, predstavljamo najbolje retail konferencije i slične događaje u ovom dijelu svijeta. Ovdje ćete naći popis evenata koji pokrivaju čitav niz tema, uključujući najnovije trendove iz područja komercijalnih nekretnina, trgovine, tehnologije, dizajna, marketinga i još mnogo toga.

VAŠ KALENDAR RETAIL KONFERENCIJA ZA 2017:

1. CEE RETAIL AWARDS

Siječanj 26, 2017
Varšava, Poljska

Najprestižniji događaj iz područje komercijalnih i retail nekretnina u regiji na kojem će sudjelovati više od 400 najboljih managera iz istog područja.

Web stranica: www.retailawards.eu

2. MIPIM Cannes

Ožujak, 14-17, 2017
Cannes, Francuska

MIPIM je ekskluzivni četverodnevni međunarodni događaj koji okuplja najutjecajnije igrače iz svih sektora industrije trgovačkih nekretnina. Sudionici imaju priliku prisustovovati premium eventima, konferencijama, umrežavati se i sklapati nove poslove te izlagati i predstaviti svoju tvrtku i projekte u sklopu izložbenog dijela programa.

Web stranica: www.mipim.com

3. RECON EUROPE 2017

Ožujak 22, 2017
London, Velika Britanija

Ovaj retail event okuplja vlasnike trgovačkih centara, developere i agente koji su u potrazi za novim poslovnim prilikama a koje mogu pronaći na jednom mjestu te uštedjeti vrijeme i novce a maksimizirati mogućnosti za sklapanje poslova.

Web stranica: www.icsc.org/reconeurope

4. World Retail Congress Dubai

Travanj 4-6, 2017
Dubai, UAE

Globalni event koji okuplja više od 1.000 lidera iz cijelog svijeta a koji će raspravljati i voditi debateo zahtjevima modernog potrošača i budućnost maloprodaje.

Web stranica: www.worldretailcongress.com

5. ICSC EUROPEAN CONFERENCE 2017

Travanj 24-25, 2017
Varšava, Poljska

ICSC Europska konferencija je važan datum u kalendaru svih koji nešto znače retail sektoru. Ova konferencija privlači najveća imena u industriji trgovačkih centara na kojima se razgovara o najnovijim izazovima i trendovima u retail industriji.

Web stranica: www.icsc.org/events-and-programs/details/european-conference-2017

6. Trinaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Travanj 26-27, 2017
Zagreb, Hrvatska

Firma Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. je od 2005. godine do sada organizirala dvanaest godišnjih međunarodnih konferencija o razvoju nekretnina. Na njima je sudjelovalo ukupno 5.500 osoba iz preko 40 država. Na više od ukupno 240 panela govorilo je više od 950 govornika. Konferencija o razvoju nekretnina je tradicionalni međunarodni događaj kojeg organiziramo za sve sudionike real estate industrije.

Web stranica: http://www.filipovic-advisory.com/en/

7. RegioPlan Shopping Center Syposium Vienna

April, 26-27,2017
Beč, Austrija

Pitanje o kojm se u posljednje vrijeme mnogo raspravlja u industriji već ima primarnu mjesto u programu za sljedeći European Shopping Center Symposium: prenamjena prodajnog prostora.
Što učiniti kada trgovački centri prerastu njihovu lokaciju i funkciju te kad se promijeni ponašanje potrošača? Što ako koncentracija potrošača na top lokacijama nastavi rasti a potrošači postanu bolji u online shoppingu? Kako se retail parkovi mogu adaptirati a kada je ponašanje potrošača podložno promjenama na regionalnoj razini?

Web stranica: www.shoppingcentersymposium.com/de/symposium

8. SHOPPING CENTER FORUM 2017

Svibanj 4–5, 2017
Zurich, Švicarska

Najveća i najvažnija konferencija za trgovačke centre, komercijalne nekretnine i trgovački sektor u Švicarskoj ponovno se odvija u popularnom Radisson Blu Hotelu u Zurichu i to desetu godinu.

Web stranica: http://sc-forum.ch/

9. Cityscape global

Rujan 2017
Dubai, UAE

Jedna od najvećih i najutjecajnijih konferencija za ulaganje u nekretnine i razvoj investicijskih projekata za tržišta u razvoju, na globalnoj razini. Ovo je odlična prilika za pronalazak ulagača i npvih poslovnih partnera jer ujedinjuje investitore, developere, državne predstavnike i stručnjake za nekretnine.

Web stranica: www.cityscapeglobal.com

10. EXPO Real

4-6 Listopada, 2017
Minhen, Njemačka

Ovaj najveći europski sajam nekretnina i investicija okuplja cijeli lanac međunarodnog sektora nekretnina – svi važni elementi su tu, od konceptualizacije i dizajna, ulaganja i financiranja, provedbe i marketinga do operacijonalizacije i uporabe.

Web stranica: www.exporeal.net

11. MAPIC

15-17 November, 2017
Cannes, France

MAPIC okuplja više od 8,400 sudionici u tri dana izložbe, konferencije i ostalih događaja povezanih za networking. MAPIC daje priliku developerima, vlasnicima i brokerima da se upoznaju i posluju s različitim međunarodnim brandovima i trgovcima. Ciljanjem sve vrste komercijalnih nekretnina, uključujući gradske lokacije, trgovačke centre, industrijske zone i logističke parkove, te lokacije za odmor i slobodno vrijeme, MAPIC omogućuje važnim igračima retail sektora da se povežu i unaprijede rast svojih tvrtki.

Web stranica: www.mapic.com

Pročitajte više:

Započnite budućnost sada i obratite nam se sa povjerenjem.Zahvaljujemo se što se nas kontaktirali.

Vaša poruka će uskoro bii obrađena te možete očekivati odgovor putem maila ili telefonskog poziv.

Srdačan pozdrav.
DEER tim podrške