Vijesti

18.01.2017.

Austrijski investitor Supernova je novi vlasnik četiri hrvatska MID Bau shopping odredišta

Garden Mall Shopping Centar u Zagrebu, Hibridni projekt u Koprivnici, Retail Park u Sisku te planirani Hibridni projekt u Požegi uskoro će postati Supernova projekti.

Atraktivne retail lokacije u Zagrebu, Korpivnici, Sisku i Požegi dobile su novog vlasnika te su postale dio Supernova grupe. Plan je kombiniranom sinergijom leasinga, marketinga i menadžmenta, povećati zadovoljstvo kupaca i atraktivnosti spomenutih trgovačkih odredišta.

Garden Mall Shopping Centar, veličine 26.000 m² , smjestio se u u istočnom dijelu grada Zagreba te čini važan dio ovog paket aranžmna. To je najveći shopping centar u Dubravi te jedan od najvećih trgovačkih centara u istočnom dijelu Zagreba. U retail zoni koja nudi više od 70 brandova, Garden Mall nudi i barove, restoransku ponudu te ostale usluge.

Hibridni projekt u Koprivnici veličine 20.000 m² nalazi se u novoj poslovnoj zoni grada Koprivnice, između stambenog područja i glavne ceste priključene na D2 rutu. Lokacija je u neposrednoj blizini centra grada te joj se može lako pristupiti. Kupcima je dostupan veliki Interspar hipermarket te dm drogeria, s.Oliver, Tom Tailor, Mana, NKD te razni manji retail objekti. Poznati poljski CCC će se pridružiti uskoro.

Retail Park Sisak veličine 5,102 m² je smješten u urbanoj četvrti u blizini centra Siska te ima pristup na prometnicu D36. Retail Park je izuzetno atraktivan zbog susjednog Interspar hipermarketa a sidrišni zakupnici su Deichmann, dm drogerija, Hervis i KIK moda.Proširenje centra od dodatnih 4.000 m² trgovačkog prostora je planirano za Q3 2017/Q1 2018.

Novi Retail Park Supernova Požega, veličine 18.000 m², planira započeti sa izgradnjom početkom 2017. Zemljište ovog projekta se nalazi na zapadnom ulazu u grad Požegu. Retail Park je zamišljen kao regionalna shopping destinacija koja će se izgraditi u dvije etape. Za spomenuti projekt je već ishodovana lokacijska dozvola.U prvoj fazi je planirano otvorenje više od 25 trgovina međunarodnih i nacionalnih brandova.

 

Pročitajte više:

Započnite budućnost sada i obratite nam se sa povjerenjem.Zahvaljujemo se što se nas kontaktirali.

Vaša poruka će uskoro bii obrađena te možete očekivati odgovor putem maila ili telefonskog poziv.

Srdačan pozdrav.
DEER tim podrške