Vijesti

13.12.2016.

Novi brandovi u Shopping Centru Supernova Zadar

Buzz i Borboleta otvaraju nove trgovine ovaj mjesec a Transporter Footwear je potpisao za novi dio trgovačkog centra koji će otvoriti u 2018. godini

Nakon Zagreba, Rijeke i Splita, Buzz će uskoro otvoriti trgovinu od 90 m² i u Zadru. Buzz, jedinstveni sneaker station concept,  nudi široku ponudu različitih brandova kao što su Nike, Adidas, New Balance, Asics, Timberland, Converse i drugi. To je mjesto za sve one koji žele kvalitetan, drugačiji, jedinstven i moderan stil tenisica.

www.buzzsneakers.hr

Borboleta, poznati hrvatski modni nakit međunarodnog uspjeha otvorio  je štand veličine 6 m² na prvom katu u zadarskom Supernova Shopping Centru. Svaka Borboleta kolekcija priča svoju vlastitu priču, dok su sve priče kreirane da nadahnjuju i potiču “duh” svake osobe koja ga nosi. Borboleta nakit je popraćen citatima iz filmova, glazbe, umjetnosti i književnosti – citati koji se dotaknuli i obilježili naše živote. Borboleta brand je napravljen s ljubavlju i temelji se na ideji da je svaki dan poseban čineći male stvari koje nama i našim najmilijima izmamljuju osmijeh.

www.borboleta.co

Transporter Footwear, poznati lanac prodavaonica cipela koji nudi ‘street style’ obuću otvorit će svoja vrata u 2018. na proširenom dijelu  Trgovačkog Centra Supernova Zadar a koji je trenutno u izgradnji. Ovaj objekt veličine 100 m²  će biti njihova prva trgovina u ovom dijelu Hrvatske te će ponuditi mnoge poznate svjetske brendove kao što su Camper, Diesel, Caterpillar, Tommy Hilfiger, Hunter, Bronx, Kickers, Calvin Klein, S’Oliver, Convers te mnogi drugi.  Transporter Footwear će zasigurno privući posjetitelje svojim posebnim dizajnom i ljubaznim osobljem, ali iznad svega kvalitetnom obućom.

www.transporter-footwear.com

Pročitajte više:

Započnite budućnost sada i obratite nam se sa povjerenjem.Zahvaljujemo se što se nas kontaktirali.

Vaša poruka će uskoro bii obrađena te možete očekivati odgovor putem maila ili telefonskog poziv.

Srdačan pozdrav.
DEER tim podrške